Ova hit boja kose popularna je i ove sezone. Evo kako ju stiliziraju Instagram cure.

KOSA
3.4.2021.

Nježna pink boja gotovo da bi se mogla svrstati u grupu savršene boje kose jer ju može nositi bilo tko, u bilo kojoj dobi i sa svim teksturama kose. Naime, radi se o svestranoj boji koja ima nijansu za svaki tip osobe, a najbolja stvar jeste činjenica da u dogovoru sa svojim frizerom uvijek možete pojačati njen efekt ili smanjiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kombinaciji sa pink bojom ukoliko želite nježni, hladniji ton dodajte ljubičastu boju, malo narandžaste u pink boju ako želite #bubblegum efekt, malo plave nijanse u pink ako želite da posvjetlite ili smeđu kako bi malo više prizemljili pink boju. Dakle, ako želite #full ružičastu kosu savjetujemo da se odlučite za millenial pink koje izgleda neodoljivo, a ako ipak razmišljate o nešto manje upadljivoj nijansi birajte rose gold nijansu ili pink champagne nijansu. Također, za dobivanja spomenutih nijansi, predlažemo da se prepustite u ruke stručnjaka koji će najbolje znati kako dobiti ove divne nijanse.

Svakako je bitno napomenuti da ova boja kose uistinu je svojevrstan vid ulaganja, pa ako se odlučite za ovaj izgled, znajte da je to malo veća obaveza. Pastel pink ili jarka pink nijansa obično uključuju i upotrebu izbjeljivača za kosu, stoga ulaganje u kvalitetnu masku i šampon nakon bojanja je #mustdo.

Instagram cure ovu nijansu na kosi vole jer je zaista posebna i odvažna te možemo reći kako svaku frizuru čini statementom, a ne sumnjamo da će vas u to uvjeriti i sljedeće frizure.

Foto: @bel_pipsqueekinsaigon

Foto: @jill901

Foto: @bel_pipsqueekinsaigon 

Foto: @bel_pipsqueekinsaigon

***

Naslovna fotografija: @joandkemp
Tekst: Ilda Lihić-Isović

KOSA , 3.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@joandkemp

Podijeli:

Posljednje objavljeno