S ovim pink blejzerom spremni smo za proljetne razigrane outfite - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

S ovim pink blejzerom spremni smo za proljetne razigrane outfite

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
10.2.2022.

Vesele boje na kombinacijama omiljenih modnih insajderica odlučno govore kako su svi željni toplih, sunčanih dana i za nas su prvi vjesnik proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Pink Zara blejzer, koji se može nositi i kao haljina će uskoro zavladati street style kombinacijama, a neke blogerice su već sada uvidjele njegove čari i ljepotu kreiranja kombinacija s ovim komadom. Blejzer je must have komad naših ormara, a ukoliko je još zanimljivog dizajna, teško je odoljeti da ga ne stavimo u shopping košaricu. Ovaj blejzer koji je dizajniran kao pelerina ili ogrtač je upravo jedan takav komad, koji velikom brzinom stavljamo u košaricu dok još uvijek možemo pronaći svoju veličinu. 

 



Blejzer je kreiran i s upečatljivim šiljastim reverima, svilenkastom postavom, duplim kopčanjem, džepovima s preklopom i simpatičnim malim  džepom na grudima. Trenutno je u ponudi samo u pink nijansi, ali naslućujemo da će upravo ovaj komad biti best seller, te da će ga dizajnirati i u drugim nijansama. Kreiran od 68% poliestera u kombinaciji s 29% viskoze i 3% elastina, a unutrašnjost od 100% viskoze će zadovoljiti standarde mnogih. 


ZARA 159,00KM

* * * 
Naslovna fotografija: @vesppau 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno