Trudnički stil: kombinacije ove stilistice najbolji su vodič za sve buduće mame - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trudnički stil: kombinacije ove stilistice najbolji su vodič za sve buduće mame

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
4.7.2023.

Već nekoliko mjeseci Instagram profil stilistice Pernille Teisbaek postao je najbolji vodič za sve buduće mame koji očekuju bebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Dankinja, koja ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu, prvenstveno nas je osvojila zahvaljujući svom prefinjenom stilu u kojem su detalji nordijskog minimalizma pomiješani sa modnim trendovima današnjice.

 Stilistica, kreativna konsultantkinja i dizajnerica enterijera, kako sebe opisuje na svom Instagram profilu, će po četvrti put postati mama što je obradovale mnoge dame za kreiranje savršenog trudničkog vodiča.

 Svjesni smo da pronalaženje savršenog izgleda u trudnoći može postati komplikovana misija pa je svaka stilska jednačina prava inspiracija i velika pomoć.

 


 

Pamučne maksi haljine su njeni veliki saveznici tokom ljeta, ali i lagane hlače. Ako želite uspješno kopirati njen stil, kladite se na 'ležernu' estetiku i udobnost.

 


 

Suština je, naravno, da ne treba odustati od trendova samo zato što ste trudni. Pernille prilagođava modu svom stanju, koliko god to izgledalo komplikovano i ne samo da joj to uspijeva, već je rezultat odličan. 


 ***
Naslovna fotografija: @pernilleteisbaek

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno