pepco i JYSK komadi koji će donijeti jesenski ugođaj u vašu spavaću sobu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

pepco i JYSK komadi koji će donijeti jesenski ugođaj u vašu spavaću sobu

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
27.9.2023.

Svaka sezona u godini sa sobom donosi posebne čari kojima se radujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svi smo već davno shvatili da jesen ne donosi samo kišu, maglu i tmurno vrijeme, već i onaj cozy ugođaj, toplu vatricu s vremena na vrijeme i večeri u kojima se opuštamo uz knjigu, koristeći hladnoću kao izgovor za ostajanje doma.

Jedna od prostorija kojoj se radujemo baciti u naručje nakon dugog radnog dana, svakako je spavaća koja nas uvijek dočeka s velikim, toplim zagrljajem. Da bi i ona „svirala“ nostalgične note jeseni, donosimo par detalja za dom uz koje ćete u trenu stvoriti pravu oazu koja preslikava zagasite boje prirode.

 pepco i JYSK donose neodoljive mini komade koji imaju veliku moć transformacije prostorije, a mi smo odabrali nekoliko favorita.


Posteljina i jastuci

Ove sezone nas okružuju svi tonovi zelene, modro plave i zagasite narančaste koje ćete kroz posteljinu i par jastuka unijeti u svoj dom. Birajte jastuke raznih boja, oblika i tekstura koji će interijer učiniti unikatnim, ali i ugodnim prostorom u kojem ćete za trenutak utonuti u carstvo snova.


JYSK 30 KM

JYSK 165 KM

JYSK 20 KM

JYSK 16,50 KM

pepco 20 KMDekorativni dodatci

pepco je u stakleni okvir i neodoljivu kuglu zarobio sušeno cvijeće koje nas asocira na jesenski trenutak zaustavljen u vremenu. Ovo je pomalo netipičan način na koji možemo unijeti cvijeće i poseban šarm u naš dom.


pepco 10 KM

pepco 8 KMOsvjetljenje

Svi već znate koliko je osvjetljenje važan element u svakom domu i kako poseban ugođaj može stvoriti. Birajte svijećnjake i lampe u bojama sezone koji će donijeti zagasitu svjetlost i cozy vibe u spavaću sobu. Ova prostorija traži osvjetljenje koje uspavljuje i opušta.


JYSK 36,50 KM

* * *
Naslovna fotografija: @jyoungdesignhouse

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno