Uz ove romantične ukrase, imamo još jedan razlog da odete na jednodnevni izlet na Gorance - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Uz ove romantične ukrase, imamo još jedan razlog da odete na jednodnevni izlet na Gorance

Tekst:

Maria Krezić

LJUBAV & BRAK
11.2.2022.

Da je dan zaljubljenih sve bliže, pokazuje nam sveprisutno Valentinovsko uređenje brojnih lokacija koje odišu romantikom. Prizor večere uz cvijeće vam zvuči dobro na prvu? Imamo super deju za vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Buket crvenih ruža, čokoladna bombonijera ili maraton filmova neki su od načina obilježavanja Valentinova, a ove godine vam sugeriramo da napravite malu promjenu i posvetite svojoj dragoj osobi zajedničke trenutke za pamćenje. Park Goranci koji trenutno zrači posebnom energijom, idealna je lokacija za jednodnevni izlet zaljubljenog para, koja može upotpuniti simboliku ovog dana na jedan posve drugačiji i simpatičniji način.

 

 

Osim prekrasnog krajolika, povijesne baštine i prirodnih dragulja parka, ono što čini ovo mjesto dodatno privlačnim je i izvrsna hrana, te brojne opcije rekreativnih aktivnosti. Srcoliki baloni pod krošnjama drveća, kamenčići obojeni u crveno i brojni drugi love motivi parka vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim. Šetnja predivnom prirodom može biti itekako romantična, a uz to ako je vani hladno kao što je sada ili pak sniježi, onda već govorimo o filmskom ugođaju! Ispod pogledajte bajkovite prizore prikazane na fotkama Instagram profila istaknutog parka na Gorancima.

 

Foto: @parkgoranci

 

* * *
Naslovna fotografija: @parkgoranci

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno