Evo kakve kombinacije dominiraju ulicama Pariza ovih dana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo kakve kombinacije dominiraju ulicama Pariza ovih dana

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
12.7.2022.

Haute Couture sedmica mode u Parizu je završena i dok dolazimo sebi od pregršt dojmova koje su na nas ostavili dizajneri, polako pregledamo i street style kombinacije posjetitelja revije te tražimo dodatni izvor inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pred samo prikazivanje revija imali smo priliku svjedočiti i street style trendovima koji nas očekuju na jesen. Od crop komada, do ekstravagantnih lookova kakvi priliče Haute Couture sedmici mode. Upravo ove kombinacije, koje možda na prvu ne izgledaju kao outfiti za svakoga i za svaki dan su nabijene kreativnim izražajima koji će odlično doći kao šalabahter za kreiranje nešto decentnijih outfita. 

 Osim modnih trendseterica i njihovih inspirativnih kombinacija, imali smo priliku vidjeti i neke od najpoznatijih glumica, pjevačica i umjetnica koje su ovogodišnju Haute Couture sedmicu mode učinile još posebnijom. Tako je veliku pažnju ukrala Nicole Kidman na Balenciaga reviji, zatim Anne Hathaway, Dua Lipa, Kim Kardashian te mnogi modeli i poznate osobe iz Hollywooda. U nastavku donosimo kombinacije koje su nama zapale za oko. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @despi_naka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno