Ove midi suknje bh.branda KOHEL voljet će svoje ljubiteljice minimalizma

BONJOUR.CLUB
11.6.2017.
Irma Ibrić je početkom godine predstavila KOHEL® liniju odjeće i modnih dodataka, koji se ističu minimalističkom formom i grafičkim detaljima. KOHEL® vjeruje u individualnost, pozitivnu energiju i originalnost grafike. Nit vodilja je i minimalna kupovina te nošenje odjeće u kojoj ćete se osjećati dobro, zbog čega se možete fokusirati na produktivnost i slobodu.

Njegove čari već su prepoznale brojne domaće, ali i regionalne dame sa stilom koje rado biraju personalizirane torbe i kimona sa potpisom ove grafičke dizajnerice. Nakon torbi i kimona, print i grafika idu u oblik linije predimenzioniranih midi suknji koje možete sami sebi škarama skratiti koliko želite.

irmaibric kohel suknje skirt 1

irmaibric kohel suknje skirt 3

irmaibric kohel suknje skirt 4

irmaibric kohel suknje skirt 7

"> 

KOHEL® suknje dolaze u par nijansi.  Svi KOHEL® modeli su u veličini koja je prilagodljiva svima. KOHEL® nikad nema brojeve/veličine niti razlike u spolovima, on je za svakoga. 

PreviousNext

Sve narudžbe možete izvršiti putem emaila [email protected] ili putem inbox poruke na KOHEL® Facebooku i Instagramu. KOHEL® suknje, torbe i kimona možete naći i u Bazerdžan concept storeu u Sarajevu.

Foto i video: Dream Studio & Irmin Hasanović

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: