Ovaj model farmerica će izdužiti vašu siluetu. Evo kako ga nositi. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj model farmerica će izdužiti vašu siluetu. Evo kako ga nositi.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
28.8.2022.

Pored neospornih praktičnih razloga, odjeća koju nosimo služi i za što bolje predstavljanje sebe kao i svog ličnog stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bez obzira kojim stilom se vodimo, trudimo se biti zadovoljniji svojim modnim izdanjima i prosto, uvijek želimo još malo ljepše izgledati. Odjeća nam služi upravo za to, za samoizražavanje i kreiranje izgleda kakvog želimo. Također, uz nekoliko stilskih trikova i smjernica znalaca lako možemo manipulisati komadima koje imamo, te jedan komad u različitim outfitima može izgledati potpuno drugačije. 

 Tu vrstu transformacije imaju i trapezice ili farmerice na trapez, koje su jedne od najizazovnijih modela farmerica za stiliziranje. Uz krivi odabir obuće ili dužine džempera cijela kombinacija može pasti s 10 na 5! Uz trapezice dubokog struka skoro uvijek važi pravilo - bez tenisica, posebno ne onih za trening, u tom slučaju će farmerice izgledati kao da žude za dobrim krojačem i skraćivanjem dužine. Odabir košulje, majice ili džempera igra važnu ulogu. Birajte kraće modele jer oni koji dužinom dosežu preko kukova će naprosto učini da vam se cijela figura promijeni. Pogledajte kako to neke od modnih insajderica nose ovaj mode i dodatno se inspirišite. 

 

Street style kombinacije s trapezicama 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @juliesfi
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno