Ovaj brend kreira eco-friendly, ali i jako stylish tenisice. Upoznajte Veja. 

MODNI DODACI
24.1.2020.

Sve je više jasno da pitanje ekonomičnosti u modnoj industriji nije samo trend, nego imperativ kojemu bi trebao težiti svaki brend, kao i pojedinac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je i razlog zašto sve češće i puno jednostavnije možemo pronaći eco & sustainable proizvode koji su rezultat ekološki prihvatljive proizvodnje, ali i fair tradea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj filozofiji zasniva se upravo Veja, francuski brend tenisica koji posluje potpuno transparentno. Svi materijali od kojih se tenisice proizvode su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila.

Tenisice su prvotno bile dostupne samo na Net-A-Porter gdje su se rasprodavale rekordnom brzinom, a danas ih možete online naručiti na još par adresa. Prvi puta su se na tržištu pojavile 2005. godine zahvaljujući francuskim osnivačima brenda, Sébastienu Koppu i Françoisu Morillionu. Tenisice koje su u potpunosti napravljene u skladu s prirodom su ujedno i jako stylish. Krasi ih decentan i nosiv dizajn, suptilni logo u obliku slova V, a dostupne su u nekoliko nijansi. 

Vole ih modne insajderice, ali i poznate dame od Emme Watson, Meghan Markle do Katie Holmes.

Više o njima otkrijte na njihovoj web stranici, a kako ih stiliziraju IT cure, otkrijte u nastavku.

MODNI DODACI , 24.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno