Bonjour.Fashion crush: Nike tenisice u pastelnim nijansama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Fashion crush: Nike tenisice u pastelnim nijansama

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
14.3.2023.

Pastelne nijanse za proljeće? Znamo, groundbraking.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, kada su u pitanju udobne i sve popularnije tenisice, teško je odoljeti nježnim nijansama novih modela. U svijetu tenisica brend Nike se uvijek posebno isticao. Iako je jedan od lidera u svijetu sportske opreme i obuće, Nike se proslavio tek u 90-im godinama, a osnovan je davne 1964. Njegova popularizacija se dosta zasniva na ugovoru s Michael Jordanom, poznatim košarkašem. 

Od tada njihova popularnost samo raste, a novi modeli nas čekaju s početkom svake sezone. Naravno, za proljetne dane smo u potrazi za modelima koji su prozračnih linija i nježnih nijansi, a Nike je tu da nam ispuni želje. 

 U online razgledavanju izloga smo pronašli 4 modela Nike tenisica idealnih za proljetne kombinacije. Odlučili smo se na AIR Force, Dunk High i Blazer Low Platform. Nike patike AIR FORCE 1 '07 

Model koji nas je osvojio svojom puderastom bojom i simpatičnim vezenim detaljima. Jednostavan, a šarmantan izgled je odličan za početak proljeća. 

 

Buzz 289,00 KM


 

NIKE patike Dunk High 85 i Nike patike Dunk

Birali smo dva modela s visokim i niskim gležnjem. Oba modela dolaze u neodoljivim pastelnim nijansama. Dunk High 85 dolazi u romantičnoj roza nijansi, dok je niski model kreiran u kombinaciji više nijansi. Lako će se uklopiti u različite stilske izazove. 

 

BUZZ 239,20 KM

 

BUZZ 199,00 KM


 

Nike Blazer Low Platform

Ove tenisice su nas najviše osvojile svojim jarkim nijansama, kombinacija roza i žute oslikava proljetni vibe na najbolji način. Jedva čekamo da ih uvrstimo u lepršava modna izdanja. 

 

BUZZ 225,00 KM

* * *
Naslovna fotografija: @blowentertainment_ 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno