Nicola Peltz Beckham otkrila je trik za postojanost ruža koji je vrlo brzo postao viralan - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Nicola Peltz Beckham otkrila je trik za postojanost ruža koji je vrlo brzo postao viralan

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
10.1.2023.

Kada je riječ o beauty trikovima uvijek volimo pratiti one koje nam otkriju slave dame s obzirom na to da surađuju s velikim brojem profesionalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, brojni slavni vizažisti koriste se određenim tajnim tehnikama kako bi postigli wow efekt, te kako bi šminka bila postojana tijekom cijelog dana. Stoga, takvi mini tutoriali postanu na društvenim mrežama vrlo brzo viralni. Ovog puta jedan od trikova koje jedva čekamo isprobati podijelila je glumica Nicola Peltz Beckham na svom TikTok profilu koji joj omogućuje da crveni ruž traje satima. 

Prvi korak koji čini njezina vizažistica Kate Lee je da usne nježno iscrta crvenom olovkom, a zatim ih popuni istim proizvodom. Nakon nanošenja olovke Kate na usne stavlja crveni ruž, te kao najvažniji korak nakon nanošenja ruža – usne prisloni uz papirić za matiranje i skidanje masnoće. Ovaj trik možete iskoristiti za bilo koju nijansu ruža kako biste kreirali bazu, no isto tako važno je da nakon matiranja nanesete još jedan sloj ruža u istoj nijansi.

 

@nicolapeltzbeckham

 

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依Jeste li već isprobali ovaj trik?

* * *
Naslovna fotografija: @nicolaannepeltzbeckham 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno