Netflix i Nike suradnja će vas pokrenuti s kauča i povesti u zdraviji način života - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Netflix i Nike suradnja će vas pokrenuti s kauča i povesti u zdraviji način života

Tekst:

Arijana Bošnjak

ZDRAVLJE I NJEGA
29.8.2023.

Vjerojatno svi obožavamo opuštanje na kauču nakon dugog radnog dana uz koje nas često prati omiljeni prijatelj – Netflix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pri gledanju sadržaja na ovoj platformi, znamo da su jedini mišići koji rade oni koje pokrećemo dok se smijemo ili plačemo.

Međutim, ovaj „prijatelj“ je mislio i na naše zdravlje pa se odlučio da napravi jednu suradnju, onu koja će nas s kauča prebaciti pred male ekrane i pokrenuti i sve ostale mišiće u tijelu.

 Ako već niste čuli za Nike Training Club, to je mobilna aplikacija koja donosi mnoštvo vježbi za svaki nivo i programe koji su prilagođeni vašim potrebama, a uz to možete čitati i o savjetima za ishranu, dobar san i oporavak od vježbanja. 

 Da bi iskustvo vježbanja bilo još zanimljivije i svima privlačnije, Netflix i Nike Training Club su se ujedinili i donijeli stručnjake za fitness u vaš dom preko malih ekrana. Dovoljno je da u svoj Netflix pretraživač upišete Nike i otkrit ćete dvadeset videa u kojima svatko od vas može pronaći nešto za sebe. 

 Bilo da volite energične HIIT vježbe ili jogu koja će donijeti mir i balans u vaš um i tijelo, dovoljno je da pripremite dobru volju i prostirku za vježbanje i možete početi.

 

 

Foto: PexelsNetflix je nekako uspio predvidjeti i naše česte izgovore protiv aktivnosti, poput nedostatka vremena ili teretane u našoj blizini. Stoga su nam pripremili i kratke, ali efektne vježbe u trajanju od deset i dvadeset minuta koje zasigurno možete ubaciti u svoj gusti raspored.

 

* * *
Naslovna fotografija: @elenachristine_s

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno