Ako volite eleganciju i slojevite outfite, Nejline kombinacije su odlična inspiracija za vas - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Ako volite eleganciju i slojevite outfite, Nejline kombinacije su odlična inspiracija za vas

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STREET STYLE
29.10.2021.

Vjerujemo da ste se susreli sa trenutkom kad pronađete neki inspirativni modni profil na društvenim mrežama na kojem ne možete ne zastati od mnoštva cool outfita i elegantnih detalja da poželite ih sve izdvojiti na jednom mjestu kao inspiraciju za sutrašnji look.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E upravo taj osjećaj došao nam je nakon što smo zavirili na instagram profil Nejle Čajlaković-Efendić.

Naime, Nejline stilski upečatljive formule, od slojevitih kombinacija sa plisir suknjom, bijelim i nude varijantama do upečatljivih kombinacija sa efektnom ljubičastom bojom mogu biti i vaša svakodnevna inspiracija u kreiranju outfita za izlaske.

Svaki artikal vješto kombinuje u zanimljivim stilskim ansamblima i čini njena izdanja elegantnim i primjetnim.

Upravo zbog toga u nastavku smo izdvojili prijedloge kako kombinirati jesenske trendove koje voli i Nejla, a koji se kriju u svakom ormaru: za dame koje vole minimalizam i jednostavnost inspiraciju potražite u sofisticiranijim izdanjima u bijelim, crnim i nude nijansama, a dame koje vole prikazati svoju razigranu stranu birat će mnoštvo zanimljivih detalja, uzoraka, artikle u jarkim bojama i izrađene od zanimljivih materijala. 

***

Naslovna fotografija: @nejla.c.e_
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno