Nakit Natashe Rubis je prozor u njen svijet mašte, a ove komade želimo u svojoj kolekciji - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Nakit Natashe Rubis je prozor u njen svijet mašte, a ove komade želimo u svojoj kolekciji

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
8.2.2022.

Na našem portalu, sada već tradicionalno, često govorimo o umjetnicima, dizajnerima, malim biznisima, i kreativcima s domaće scene. Znate da na našem portalu uvijek možete otkriti neke novo lice u čiji ćete se dizajn zaljubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovog puta, govorit ćemo o ručno rađenom nakitu Natashe Rubis, koji najčešće kreira od mesinga i bakra. Pored ovih materijala, često eksperimentiše i sa staklom, polu dragim kamenjem i drugim metalima, a nas je posebno dojmila posljednja kolekcija od mesinga. Radi se o naušnicama i prstenju u zlatnoj boji, s kreativnim motivima i likovima. Pronaći ćete motive cvijeća, zaštićenih životinjskih vrsta, ali i jedinstvenih geometrijskih oblika, a one u obliku balerine su savršen izbor za romantičarke u vama. 

 Za svoje kreacije Natasha kaže: ,,Moje kreacije nakita predstavljaju veliku strast prema vizualnoj umetnosti, prirodi, muzici, ljubavi, simbolici i svim onim stvarima koje mi potiču maštu.“ To zaista jeste ono što i sami možete vidjeti kroz njene radove. Ovaj nakit možete pronaći na njenom Instagram profilu ili web stranici, kao i na stranici Bazerdzan.com.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @bazerdzan

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno