Personalizirani pokloni za djecu u bh. potpisu će kreirati najslađi kutak u domu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Personalizirani pokloni za djecu u bh. potpisu će kreirati najslađi kutak u domu

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
18.5.2023.

Vjerujemo da dijelite mišljenje sa nama da detalji su ono što svaki prostor čini posebnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potrazi za zanimljivim i inspirativnim dekorom koji će krasiti naš zid s radovima bh. kreativaca naišli smo na profil Narančasta buba koji nas je zaintrigirao personaliziranim posterima pa smo odlučili zaviriti u profil i saznati šta nas u letu narančaste bube očekuje.

 Sve je počelo tako što je jedna magistrica elektrotehnike i profesorica u srednjoj školi otkrila svoju kreativnu stranu i odlučila ju izraziti kroz grafički dizajn. Naime, Julka Konjevod, na svom Instagram profilu kaže da je Narančasta buba  „plod mašte jedne kreativne i sramežljive Mostarke“.

Kao što smo već pomenuli, naš let do ovog profila doveo nas je preko personaliziranih dječijih postera koji su poseban detalj koji roditelji, ali i dragi prijatelji često biraju kako bi naglasili stil uređenja dječijih soba. Dizajn postera uz pažljivo odabran okvir lako će se uklopiti u svaki dom i učiniti ga toplijim i ugodnijim. 

 

 

Vjerujemo da s ovim dekor detaljima kreirate i pečatite divne uspomene na prve dane ili rođenje djece stoga ne sumnjamo da će oni biti idealan poklon.

 


 

Također, pronašli smo i čestitke za sve vrste prigoda koje odišu posebnim i kreativnim detaljima i koje na najljepši način prenose emocije.

 


 

Za sve ljubitelje pisane riječi Bookmark ili kako ga Julka naziva Bubmark je poseban poklon koji će vrlo rado letjeti kroz misao omiljenog štiva, dok će mape grada biti najslađi personalizirani poklon za nju i njega.

 


 

Edukativne kartice za najmlađe, dizajn na platnu, kartice koje prate razvoj mališana, ali i mnoštvo drugih maštovitih kreacija možete pogledati na Instagram profilu i Facebook stranici.

 U nastavku donosimo još kreacija među kojima se, sigurni smo, nalaze i one koje će pronaći krila do vašeg doma.

 

 


***
Naslovna fotografija: @narancastabuba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno