Na Jahorini se krije neodoljiva i cozy planinska kuća koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! - BONJOUR.ba - bh.lifestyle...

Na Jahorini se krije neodoljiva i cozy planinska kuća koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

PUTOVANJA
13.11.2020.

Zamislite scenarij u kojem se ujutro budite u toplom krevetu, a zatim ugledate snježni pokrivač vani dok se vi nalazite pored kamina, ušuškani u mekanu deku uz topli, čokoladni napitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uopće ne sumnjamo kako bi ovakvu zimsku idilu poželjeli svi, a kada bacite jedan pogled na fotografije planinske kuće Chalet Pahulja na Jahorini, instant poželite rezervisati odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @chalet.pahulja

Privatna planinska kuća nudi udoban boravak sa porodicom, prijateljima, ali i vašim ljubimcima. Na 1328 m nadmorske visine, u šumskom okruženju, nedaleko od skijališta Olimpijskog centra Jahorina, a u neposrednoj blizini staze za nordijsko skijanje krije se ova neodoljiva i cozy oaza mira.

Foto: pahulja.net

Foto: pahulja.net

Foto: pahulja.net

Kako smo saznali na web stranici, kuća se sastoji od dva identična četverokrevetna apartmana povezana zajedničkom, ustakljenom verandom u čijem se centru nalazi kamin. Ako želite da pripremite neke kulinarske specijalitete na otvorenom ognjištu, na raspolaganju su vam roštilj, sač i kotlić. Naravno, možete iznajmiti jedan apartman ili oba, a prostrana kućica doista nudi sve što biste mogli poželjeti na svom zimskom bijegu iz grada.

Foto: pahulja.net

Foto: pahulja.net

Detalje oko rezervacije i cijena potražite na sljedećem linku!

***

Naslovna fotografija: @cyberbosanka
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 13.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@cyberbosanka

Podijeli:

Posljednje objavljeno