BONJOUR.men: 4 detalja na muškarcu koja svi primijete - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

BONJOUR.men: 4 detalja na muškarcu koja svi primijete

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

BONJOUR.men
18.4.2023.

Bilo da se radi o satu, određenom paru cipela ili čak parfemu, to su samo neki od suptilnih dodataka primjetnih na kombinacijama za muškarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Možda to nećete vidjeti u početku, ali najsitniji dodatak može znatno uticati na cjelokupnu kombinaciju. Sastavili smo listu muških modnih dodataka koje su instant primjetne na muškarcima.


Naočale tamnog okvira


Bilo da se radi o paru naočala za sunce ili lijepom paru naočala sa crnim okvirom, jasno je da je to jedan sofisticiran dodatak muškom gardaroberu. Poseban šarm stvaraju naočale tamnih okvira. 

  

Crni ili srebrni prstenovi
 

Da, Johnny Depp stil i mnoštvo boho prstenova još uvijek je kreativno kreiran look. Iako se čini jednostavnim modnim dodatkom, prsten zapravo povezuju cijeli izgled i naglašava estetiku koju osoba gaji. 

 


 

Prstenovi čak i ne moraju biti upadljivi jer npr. jednostavan crni ili srebrni prsten može dati poseban pečat kombinaciji.

 

Sat na ruci


Baš kao i prstenje, sat je jedan od najboljih muških dodataka. Vrsta sata koji nosite direktno govori o vašem stilu

 Parfem


Mislimo da ovaj dio nije ni potrebno izdvojiti jer to gotovo da svaki muškaraca zna. Parfem je dodatak koji povezuje cijeli look i stil. 

 

 

Ako još uvijek niste pronašli parfem koji vam odgovara ovdje smo izdvojili nekoliko korisnih savjeta kako pronaći savršen plus top parfeme za 2023. godinu.

 

***
Naslovna fotografija: @daniel.reith

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno