Modni dodatak koji će promijeniti svaki outfit. Izdvajamo 3 favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modni dodatak koji će promijeniti svaki outfit. Izdvajamo 3 favorita.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
16.9.2023.

Cvijet oko vrata, na struku umjesto pojasa, na ruci ili kao predimenzionirani ukras preko topa… Ovaj modni dodatak nastavlja osvajati simpatije modnih insajderica i u ovoj jesenskoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Cvijet izrađen od raznih materijala, od denima do prozračnih svilenkastih, modni je dodatak koji će zasigurno dati jedan unikatan pečat čak i onim najklasičnijim kombinacijama poput male crne haljine i neutralnih modela blejzera.

 Svaka djevojka koja voli male statement detalje s kojima može dati mašti na volju, rado bira ovaj simpatični detalj upravo zbog njegove svestranosti i mogućnosti uparivanja uz razne kombinacije. Ovaj neodoljivi dodatak možete nositi i uz ležerne dnevne kombinacije kojima želite dati osobni modni potpis i izraziti svoj zaigrani karakter, ali i na one večernje za dozu elegancije i šarma.

 Sigurni smo da će vam se posebno svidjeti broševi ovog oblika koji će svakom odjevnom predmetu dati onaj romantični modni vibe, a poslužit će i kada želite unijeti osvježenje u vaše svakodnevne frizure poput klasičnog repa.

 Ovo su naša 3 favorita iz high street ponude


ZARA 29,95 KM

Stradivarius 7,95 KM

Stradivarius 7,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @bella.emar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno