Zaboravite na oversized naušnice! Ove sezone novi trend je mnoštvo pirsinga na ušima - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Zaboravite na oversized naušnice! Ove sezone novi trend je mnoštvo pirsinga na ušima

MODNI DODACI
22.7.2021.

Sa dolaskom sunčanih i toplijih dana jednostavno dobijemo osjećaj kao da je vrijeme za neke promjene bilo u smjelijim kombinacijama boja, nešto kraćim odjevnim artiklima, zanimljivim uzorcima ili stilskim igrama modnim dodacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo da ste mogli primjetiti na Instagramu kako sada pirsinzi više nisu namijenjeni isključivo određenoj subkulturi, već svoje tijelo ukrašavaju svi koji žele novi detalj u svom izdanju.

Ljepota trenda pirsiranog uha je u tome što su svi oblici i veličine prikladne na različita piercing mjesta tako da možete promijeniti izgled kada vas koji mood i styling inspirira. Od piercinga sa zvjezdicama i školjkicama do dizajna sa mini lancima, prilike za personalizaciju uha naizgled su beskrajne.

U nastavku pogledajte info gdje sve možete probušiti uho, a zatim donosimo neke od najljepših inspiracija koje smo mogli pronaći na Instagramu, a koje će, ne sumnjamo, rado postati omiljeni pratioci mnogih dama tokom ljetnih mjeseci.

 

Foto: @chiaraferragni 

Foto: @modandjo

Foto: @rebekahporter

Foto: @mariatash

Foto: @kimmegiudice

Foto: @brittanyxavier

 

***

Naslovna fotografija: @brittanyxavier
Tekst: Ilda Lihić-Isović

MODNI DODACI , 22.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@brittanyxavier

Podijeli:

Posljednje objavljeno