3 frizure koje je nosila Miley Cyrus, a koje su u trendu u 2023. godini - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 frizure koje je nosila Miley Cyrus, a koje su u trendu u 2023. godini

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
17.1.2023.

Miley Cyrus dama je sa višegodišnjim iskustvom na glazbenoj i glumačkoj sceni, koja nerijetko privuče pažnju upečatljivim i maštovitim izdanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o dami koja vrlo vješto nosi različite trendove, a kada je riječ o frizurama rado bira upečatljive koje bude nostalgiju. Njezin edgy i nešto drugačiji stil često prate one hrabrije dame koje vole eksperimentirati jedinstvenim beauty trendovima.

Tako nakon što je posljednjih mjeseci na scenu vratila frizuru wolf cut, inspiriranu ranim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, zaintrigiralo nas je koje frizure najčešće bira Miley, a koje će biti u trendu u 2023. godini.

Side part hairstyle 

Frizura s razdjeljkom na stranu idealna je za dame s ravnom kosom srednje dužine. Lako se stilizira i uvijek je u trendu, a dodatno ju možete obogatiti raskošnim valovima. 
 Šiške 

Ako bismo morali izdvojiti frizuru koja će obilježiti 2023. godinu sigurni smo da bi bila ona sa šiškama. Naime, šiške daju kosi dodatan volumen te čine da kosa izgleda bujno i poletno. Upravo zbog toga ova frizura je jedna od omiljenih i damama s domaće scene.  

 Wolf cut

Ova retro rock'n'roll frizura obogaćena je slojevitim pramenovima koji stvaraju dodatan volumen, a Miley ju najčešće oplemeni laganim valovima. Wolf cut odlično pristaje damama s ovalnim licem, a sudeći po trendovima bit će i dalje jedna od najtraženijih frizura. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @mileycyrus 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno