I vi možete kopirati ova profinjena izdanja Meghan Markle - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

I vi možete kopirati ova profinjena izdanja Meghan Markle

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
19.4.2022.

Meghan Markle je zadnjih nekoliko dana punila stranice magazina i društvene profile medija svojim profinjenim izdanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Meghan Markle i princ Harry su nedavno bili u posjeti kraljici, a zatim su prisustvovali i Invictus Games u Holandiji. Jedan od omiljenih parova u kraljevstvu je plijenio pažnju svojim pojavljivanjem na događajima, kako svojim šarmom i simpatičnošću tako i odjevnim kombinacijama. Govorit ćemo o 3 outfita, od kojih je posebnu pažnju ukrala kombinacija s bijelim odijelom. Mnogi su je poredili sa sličnom kombinacijom koju je nosila Lady D. 

 Riječ je o Valentino odijelu, u krem-bijeloj boji, koje je uparila s Valentino torbom. Monohromatsku kombinaciju je zaokružila i Aquazzura bijelim cipelama, te zlatnim nakitom. Na svečanosti otvaranja, Meghan je održala govor kojim je odala priznanje svim sportašima, zatim je mikrofon predala mužu uz poljubac. Odjevna kombinacije se sastojala od crnih hlača i topa spuštenih ramena, u krem boji u potpisu kuće Khaite. Pored topa u koji su se zaljubile mnoge dame, zlatna Cartier ogrlica je osvojila srca modnih entuzijastica.  

 Kombinacija u kojoj će mnoge dame naći inspiraciju sa svakodnevne i poslovne outfite je ona koju je Meghan nosila na vožnji Invictus Games. Naime, vratila se svojim voljenim farmericama koje je uparila s Celine jaknom od tvida u crnoj boji sa zlatnim dugmićima, a look upotpunila s bezvremenskim Chanel baletankama. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @enews
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno