Marama je svestran modni dodatak svake ljetne #hairstyle priče, a ove fotografije to i dokazuju - BONJOUR.ba - bh.lifest...

Marama je svestran modni dodatak svake ljetne #hairstyle priče, a ove fotografije to i dokazuju

KOSA
23.8.2021.

Marame u kosi bez sumnje jedan su od vodećih dodataka od kojeg se nećemo odvajati ni u nastavku ljetnih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obogaćene uzorcima i upečatljivim nijansama postaju okosnica cijelog outfita i detalj koji možemo nositi u kosi u svim prilikama.

Bilo da je vežete oko punđe, repa ili preko cijele glave, ona je završni detalj koji postavlja nove modne standarde i laskavo daje poželjan pariški chic kombinacijama. Možete ju preklopiti i u trokut i tako nositi na kosi ili ju lagano jednom oko repa zavezati i pustiti da krajevi ležerno padaju niz ramena. 

Većina frizura zahtijeva minimalan napor, što ih čini odličnom opcijom za lijene ili pak užurbane dane. Odlična je pratnja i različitim tipovima pletenica.

Ne samo da će vizualno povećati dužinu vaše kose i dodati malo zabave u cijelu hairstyle priču, nego će i šareni uzorak dati neočekivani stilski zaokret.


Opcija za frizuru je mnogo, a ovi hairstyle prijedlozi i step by step tutorijal već danas će vas potaknuti na igru s ovim klasikom koji nikada ne izlazi iz modnih priča.

***

Naslovna fotografija: @lesperlesdebrunette
Tekst: Ilda Lihić-Isović

KOSA , 23.8.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@lesperlesdebrunette

Podijeli:

Posljednje objavljeno