Marama u kosi dat će vašoj frizuri chic izgled čak i na 'bad hair day'. Evo kako ju stilizirati. - Bonjour.ba - bh.lifes...

Marama u kosi dat će vašoj frizuri chic izgled čak i na 'bad hair day'. Evo kako ju stilizirati.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

KOSA
2.3.2021.

Sa dolaskom prvih sunčanih dana već smo se uvjerili da će i ovo proljeće dame biti super kreativne u pronalasku modnih dodataka za kosu uz koje će se osjećati chic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaljubljenice u modu širom svijeta prihvaćaju maramu kao top trend jer se radi o jednostavnom stilskom triku koji u nekoliko sekundi stvara statement frizuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kod ovog trenda volimo činjenicu da gotovo sve dame imaju maramu skrivenu negdje u svom ormaru i stoga mogu kreirati ovaj look bez da kupuju novi artikal. Jedan od brzih, ali itekako učinkovitih načina kako možete osvježiti klasičnu frizuru, upravo je rep ili punđa sa maramom. Ove frizure na tako suptilan način daju dozu pariške elegancije, profinjenosti i dotjeranosti. U nastavku smo izdvojili šest kreativnih načina kako jednu maramu možete nositi u kosi. Ove beauty lookove možete kopirati za odlazak u šetnju gradom, na posao, kao šarmantan beauty look za druženje sa frendicama ili romantični izlazak.

Foto: @m_scenery

Foto: @rapujacepierogi

Foto: @catezia_

***

Naslovna fotografija: @melisekrem
Tekst: Ilda Lihić- Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno