Manolo Blahnik x Birkenstock: Suradnja za koju nismo ni znali da trebamo, a oduševila nas je - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Manolo Blahnik x Birkenstock: Suradnja za koju nismo ni znali da trebamo, a oduševila nas je

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
15.3.2022.

Birkenstock je marka casual obuće, za koju su mnogi čuli, te se smatra jednim od najudobnijih modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo oni svake sezone, svoje klasične modele papuča predstave u novom svjetlu, tako su krajem prošle godine predstavili i svoju blagdansku kolekciju, kreiranu od plišanog materijala. Ove sezone su udružili snage s neponovljivim dizajnerom – Manolo Blahnikom. 

Ovo je jedna od onih suradnji koju nismo očekivali, a već znamo da će ostvariti veliki uspjeh. Za predstavljanje kolekcije, koja će biti dostupna u prodaji krajem 3. mjeseca, kreirali su i video u kojem Manolo Blahnik govori o ovim papučama, suradnji, kako je došao na ideju i koje boje možemo očekivati. Naime, radi se o papučama od velveta, s prepoznatljivom Manolo Blahnik šnalom od kristalića.

 Poznate stiletto štikle koje nosi Carrie u seriji ' Seks i Grad' su dobile svoju modernu inačicu – Birkenstock papuče u plavoj boji. Kolekcija će se sastojati od 6 pari, a pored kraljevske plave, vidjet ćemo i one u boji fuksije. Manolo Blahnik u videu govori kako su ove papuče tako lijepe da se možete vjenčati u njima! 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @wwd 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno