Romantična jesen: Pleteni set u boji lavande - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Romantična jesen: Pleteni set u boji lavande

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
3.11.2023.

Jesen je godišnje doba koje nas vodi u čarobni svijet promjenjivih boja, toplih napitaka i udobnog stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako temperature postaju niže tako i naše ormare preplavljuju topli i udobni komadi od pletenine. Jedan takav komad kojem predviđamo veliku popularnost ove jeseni, a nosi ga i poznata modna insajderica Rocio Osorno je zapravo pleteni set u boji lavande brenda Mango.

Ovaj set je izrađen od mješavine s vunom, kombinacije 61% akrila, 35% poliestera, 3% vune i 1% elastana, što ga čini idealnim izborom za jesenje dane. Srednje guste pletenine i jednostavnog dizajna, ovaj set dolazi u kombinaciji haljine i kratkog kardigana, stvarajući savršen spoj elegancije i udobnosti, ali i zanimljivih volumena. 

 




Boja lavande je ono što ovaj set izdvaja od ostalih. Romantična, nježna i elegantna, ova boja je neočekivana, ali i idealna za jesen. Donosi dašak svježine u vašu jesenju garderobu i istovremeno odražava toplinu i udobnost.

 




Nema sumnje da je ovaj pleteni set prava modna poslastica, a Rocio Osorno ga nosi s bezvremenskim šarmom. Kombinujući udobnost ove pletenine s modernim detaljima poput kožnih čizama i trendy torbice kreirala je kohezivan look. 
 

Gdje kupiti? 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @rocioosorno 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno