Pronašli smo blejzer koji će vas oduševiti svojim detaljem - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pronašli smo blejzer koji će vas oduševiti svojim detaljem

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
17.5.2023.

Da su nam omiljene high street destinacije za shopping ZARA, Mango ili H&M dokazuje mnoštvo članaka o komadima iz njihovih dućana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


A vaša zainteresovanost za iste nam je svakodnevna inspiracija da potražujemo nove, zanimljive komade. Tako smo došli i do ovog MANGO blejzera kreiranog po uzoru na onaj francuskog brenda Coperni.  

Riječ je blejzeru s većinskim udjelom lana 53% te pamuka 47%,  u neodoljivoj ecru nijansi. Ravan kroj, duži model i reveri su ono što ga čini klasičnim komadom no, zanimljivi prorezi i stilski čvor na prednjoj strani blejzera je ono što ga izdvaja od drugih. Idealan je za svečanosti posebno u ljetnom periodu, što zbog izbora materijala što zbog proreza koji će omogućiti vašoj koži da diše. 


 



Inspiracija za stiliziranje neka vam budu blogerice Şilan Makal Özbayraklı s naše naslovnice kao i Amy Livesey. Şilan se odlučila za nešto elegantnije izdanje gdje je kreirala monohromatski look, a moderan touch je dodala s cargo hlačama u istoj boji. 

Amy je izabrala ležerniji pristup stiliziranju te iako se odlučila za elegantne sandale s petom, birala je kratke jeans hlače koje su ovoj kombinaciji dale casual i moderan završni detalj. 
 

MANGO blejzer u ecru boji 



MANGO 239,00 KM

* * * 
Naslovna fotografija: @makalsilan 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno