Usklađene modne kombinacije Aide i male Mile su nešto najslađe što ćete danas vidjeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Usklađene modne kombinacije Aide i male Mile su nešto najslađe što ćete danas vidjeti

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
16.2.2023.

Priznajemo da ima nešto posebno neodoljivo u usklađenim kombinacijama mame i kćerke zbog čega i mi rado pišemo o njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odnosu na samo modu za mame i samo modu za djecu ovaj trend se odnosi na koordinirane modne jednadžbe bilo u odabiru boja iz iste ili slične palete, printa na odjevnim artiklima ili modnih dodataka.

 Rekli bismo, pravi expert u kreiranju koordiniranih izdanja sa kćerkom je Aida Đapo Muharemović i to baš iz razloga što uvijek pronađe savršenu formulu kako izgledati preslatko i kreirati posebne fotografije. Naime, osim što je pratimo kroz fotografije gdje je moda u prvom planu i gdje je i ona sama vrlo često u ulozi modela, volimo je pratiti i kroz njene porodične fotografije. Kćerkica Mila došla je na svijet 2021. godine i od tada uljepšava sve Aidine trenutke. 

 


 

Osim outfita koje bira za sebe, Aida će se uvijek posvetiti i garderobi male Mile, pa čak iako ju na profilu nećete vidjeti prečesto.

 Zanimljivo je istaknuti da Aida postiže modnu usklađenost sa Milom ne nužno kroz identične stylinge. Naime, tajna usklađene kombinacije je u izboru palete boja, materijala, zajedničkog printa poput cvjetića ili zanimljivih modnih dodataka poput slamnatog šešira. Tako je Aida ostala vjerna svom životnom stilu uz jedan, mali presladak dodatak u naručju.

 


 

U nastavku smo izdvojili samo nekoliko modno usklađenih kombinacija koje su osvojile naše simpatije, a ostatak pronađite na njenom Instagram profilu.

 


***
Naslovna fotografija: @iddavanmunster

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno