Mame i djeca: Donosimo inspiraciju kako da uskladite vaše modne priče - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Usklađene modne priče mama i njihovih mališana za neodoljivu zimsku inspiraciju

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
21.12.2023.

Mame i djeca svoju jedinstvenu povezanost, između ostaloga, mogu izraziti i kroz usklađen modni izričaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako su prilikom izbora odjeće za vašu djecu udobnost, zdravi materijali i topli komadi tijekom zime apsolutni imperativ, nitko ne kaže da i njihove male kombinacije ne mogu biti jednako stylish kao i vaše.

 Nakon svih navedenih prioriteta, kroz odijevanje vaše djece možete polako početi graditi i njihov modni izričaj. Ovisno o njihovoj dobi, odijevat ćete ih prema vašoj želji ili (kada su već malo odrasliji) slušati njihove osobne preferencije i dopustiti da kroz neke detalje ili čitav outfit izraze svoju individualnost.

Bilo da se odijevate u istoj estetici ili doslovno preslikate svoju kombinaciju i na vašu djecu, rezultat će zasigurno biti neodoljiv. Koračanjem u kombinacijama koje izražavaju sličan modni izričaj, naglasit ćete vašu povezanost s djecom te će svaki njihov look postati odraz vaše, a nerijetko i njihove ljubavi prema određenim komadima.

 Možete se uskladiti s mališanima koristeći istu paletu boja u vašim outfitima ili koristeći iste modne detalje poput šala ili svima omiljenih sambica. Svako vaše odijevanje, ali i osmišljavanje kombinacija za vaše najmlađe, shvatite kao zabavnu stilističku igru koja je produžetak vašeg, ali i njihovog karaktera.

 Mame i djeca s neodoljivim kombinacijama

 Gledajući vašu kreativnost u modnom izražavanju razvijat će i svoju vlastitu.

* * *
Naslovna fotografija: @lojsanwallin

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno