Nakit koji će vašem izgledu dati dozu profinjenost krije se iza ovog bh.brenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nakit koji će vašem izgledu dati dozu profinjenost krije se iza ovog bh.brenda

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
3.7.2022.

Dijamanti su najbolji curini prijatelji, kaže stih pjesme koju je pjevala čuvena Marilyn Monroe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ne možemo se složiti u potpunosti ali ići ćemo u tom smjeru i reći da je profinjen nakit drugi najbolji prijatelj cura. (Prvo mjesto ipak ostavljamo za neke drage ljude). Mislimo na onaj koji nosi, najčešće sentimentalnu vrijednost u kombinaciji s dobrom kvalitetom, koji se prenosi s generacije na generaciju i to mu daje vječnu dozu luksuza. Pretrage na Instagramu su nas usmjerile ka jednom bh. brendu koji ima golemi potencijal da kreira upravo takve komade nakita. 

 Riječ je o brendu @maar_jewelry gdje je svaki komad nakita ručno izrađen u BiH s mnogo ljubavi i pažnje. Glavna sirovina za izradu nakita je 925 srebro uz mogućnost pozlate u gold i rose boji. Nakit odiše jednostavnošću i minimalizmom s velikom dozom profinjenosti, ali i ekskluzivnosti. Neki od komada, poput onog s dirljivim natpisom "Mama Volim te" su u nama instant probudili znatiželju da otkrijemo više.
Saznali smo da u njihovom osebujnom asortimanu možete pronaći prstenje s originalnim detaljem u vidu privjeska, narukvice, naušnice, ogrlice i privjeske. Mnogim komadima možete dodati posebnost tako što Maar nakit radi i personalizirane gravure na izdvojenim komadima. Otkrijte više o njihovoj ponudi i jedinstvenosti kroz fotografije koje slijede.   

 

* * * 
Naslovna fotografija: @maar_jewelry 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno