Luksuzni minimalizam: Ovakvom odijevanju nas uči 52 - godišnja Neelam - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Luksuzni minimalizam: Ovakvom odijevanju nas uči 52 - godišnja Neelam

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
25.11.2022.

Neelam Ahooja je stilistica koja je tek prije 2 godine započela svoje online modno putovanje, gdje danas njen Instagram profil broji preko 140 000 pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Neelam živi i radi u Torontu, a njen stil je profinjen, odvažan i minimalističan u isto vrijeme. Paleta boja koju koristi je oskudna, sastoji se od crne i bijele, ali uvijek uspije kreirati zanimljive kombinacije koje kradu pažnju njenih pratitelja. Često bira oversized komade koji joj u finalnoj kombinaciji savršeno pristaju. Njeno znanje je neosporivo kada je riječ o kombinovanju različitih materijala i igranja s različitim siluetama. Upravo tu leži njena snaga u kreiranju maštovitih minimalističkih izdanja. 

Odlučili smo izdvojiti 10 njenih kombinacija kako bismo vam dali inspiraciju za kreiranje vaših outfita. Njene kombinacije nisu omiljene samo minimalisticama nego i onim koje žele kreirati profinjene poslovne kombinacije, kao i za one koji se pronalaze u androgenim modnim izdanjima. Šalabahtere za profinjen minimalistički look donosimo u nastavku. 

 

10 kombinacija Neelam Ahooja

 

 * * * 
Naslovna fotografija: @neelam.ahooja

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno