U nježnim nijansama poput mliječno bijele i pješčano bež Louis Vuitton najavljuje prvu kolekciju za bebe - Bonjour.ba -...

U nježnim nijansama poput mliječno bijele i pješčano bež Louis Vuitton najavljuje prvu kolekciju za bebe

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
9.2.2023.

Koliko god to moglo biti iznenađujuće, Louis Vuitton se nikada do sada nije upuštao u dječiju modu zbog čega je ova vijest doživjela veliki hype u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, @louisvuitton debituje sa svojom prvom kolekcijom za bebe, a ono što dosad znamo jeste da se mogu pronaći artikli za posebne prilike, ali i svakodnevni komadi koji će izgledati preslatko na bebama.

 

Foto: @azyaamodeJednodijelni kompleti i pidžame dolaze u veličinama do 12 mjeseci. Odjevni predmeti su ukrašeni cvijećem te mješavinom prepoznatljivog logotipa brenda, a izrađeni su od ugodnih materijala nježnih nijansi poput mliječno bijele, pješčano bež i zagasite sive, oživljene žutim i pastelnim akcentima. Foto: @azyaamode


Osim toga, kolekcija sadrži niz dječijih predmeta poput medvjedića, srebrne čaše, zvečke, dekica i putnih torbi. Sve to, naravno, uz kultni kofer Louis Vuitton koji je pretvoren u dječiji ormar.


Foto: @azyaamode

 

Prva kolekcija posvećena novorođenčadi će biti dostupna u odabranim Louis Vuitton prodavnicama i u online ponudi od 3. mjeseca.


Foto: @azyaamode


***
Naslovna fotografija: @azyaamode

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno