Longchamp: Torbe za posao, putovanja i svakodnevicu koje nose i domaće influencerice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Longchamp: Torbe za posao, putovanja i svakodnevicu koje nose i domaće influencerice

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
8.9.2023.

Još jedan kultni modni brend vratio se pod svjetla reflektora, a svoj veliki povratak može zahvaliti Tik Toku, Instagramu i influencericama koje njihove torbe rado upare sa svojim chic ležernim stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Longchamp je luksuzni francuski brend nastao još 1948. godine. Iako ćete vidjeti mnoštvo modnih dodataka s njihovim potpisom, brend je proslavljen prvenstveno po svojim torbama koje su sinonim za funkcionalnost i eleganciju.

 70 – ih godina su lansirali kolekciju torbi pod nazivom Le Pliage koje su s vremenom osvojile kultni status u svijetu modnih dodataka, a zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu u kojem je fokus na kvaliteti i funkcionalnosti, svako malo ponovno isplivaju na površinu kao it torbe koje poželite imati u svojoj kolekciji.

Torbe u kojima je izražena ona francuska sofisticiranost i koje nadopunjuju svaki effortless chic look, dostupne su u raznim veličinama, od onih za kavu i posao, do onih mini uz koje ćete mobitel ipak morati nositi u ruci (ali izgledaju tako neodoljivo da smo svi spremni na tu malu žrtvu), do onih oversized koje će biti idealan partner za sva putovanja.

 Vjerujemo da su vam pažnju već ukrale ove torbe prebačene preko ramena poznatih influencerica iz svijeta i regije, a mi vam danas donosimo nekoliko favorita, od kultnog Le Pliage, do nešto poslovnijeg hobo modela. 


Ovo su favoriti koje smo izdvojili 


FARFETCH 709,37 KM

FARFETCH 793,40 KM

FARFETCH 422 KM

FARFETCH 490,37 KM

FARFETCH 363,43 KM

FARFETCH 930 KM

FARFETCH 541,26 KM

* * *
Naslovna fotografija: @najlaalawadhi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno