Ovih dana svi govore o ovim štiklama neobičnog dizajna - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovih dana svi govore o ovim štiklama neobičnog dizajna

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
9.1.2022.

Ako vam se čini da se moda u posljednje vrijeme uspavala, te da nam se ne predstavljaju posebni i originalni dizajni, ove štikle brenda Loewe će vas uvjeriti u suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loewe je brend iza koga stoji Jonathan Anderson, i brend je koji uvijek privuče pozornost zaljubljenika u modu, a njihovi aksesoari postaju it komadi koje viđamo u modnim editorialima, na poznatim ličnostima i zaljubljenicama u modu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na predstavljanju kolekcije za proljeće 2022. pažnju su odnijele štikle nesvakidašnjeg dizajna. Naime, radi se o otvorenim štiklama sa tankim remenčićima, a zabavan twist ovom dizajnu je njihova peta. Radi se o petama kreiranih u oblik ljuske jajeta, ruže, bočice laka za nokte, slatkiša ili sapuna. Zaista je dizajn kojeg se mogao sjetiti samo Anderson, zar ne?

 

,,Provokacija, senzualnost, pokret i zabava su sastojci Loewe dizajna.“ – je samo jedan od komentara na ovu fantastičnu kolekciju. Iz brenda navode kako ove štikle ukazuju na fragilnost i spontanost, te da govore o drugim temama i emocijama koje su vezane za kolekciju proljeće 2022.

 

Jedva čekamo da vidimo omiljene poznate osobe na crvenom tepihu u ovim štiklama, a sigurni smo da će biti uključene u mnoge editoriale koje ćemo listati u časopisima.

* * * 
Naslovna fotografija: @wwd

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno