3 klasične ljetne outfit formule uz koje ćete uvijek izgledati chic - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 klasične ljetne outfit formule uz koje ćete uvijek izgledati chic

Tekst:

Ana Rotim

STREET STYLE
17.7.2022.

Iako živopisni trendovi koje donose ljetni dani mnoge inspiriraju na izlazak iz zone komfora, klasične kombinacije su nešto od čega ne možemo pobjeći niti tijekom najživahnije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Elegantne tkanine napravljene od prirodnih proizvoda, vječni komadi poput bazičnih košulja i lepršave haljine širokog kroja samo su neke od stavki kojima je skoro nemoguće reći ne. Bilo da želite kreirati ležerni outfit za druženje s prijateljicama, odlazak na plažu ili šetnju po gradu pronašli smo 3 klasična outfita koja ćete obožavati nositi tijekom sunčane sezone.

Lepršava midi haljina + natikače

Lagani materijal u kojem će vam biti ugodno i tijekom najviših temperatura i široki kroj razlog su da lepršava haljina postane osnovni artikl vaše ljetne garderobe. Možete ju kombinirati uz omiljene ljetne natikače i modne dodatke koji će dati novu dimenziju ovom looku.

 Pleteni set

Pleteni artikli daju dozu elegancije vašem cjelokupnom looku i upravo zbog toga omiljeni su brojnim damama kod kreiranja ljetnih izdanja. Jako se lijepo slažu uz slamaste dodatke poput šešira i torbica, kao i ljetnom obućom poput špagerica i natikača.

 

 

 


Klasična košulja + šorc + baletanke

Veoma efektivan look možete postići jednostavno uz artikle iz ormara poput klasične košulje i šorca. Ovaj duo jedan je od omiljenih brojnim modnim zaljubljenicima jer uz minimalno truda možete postići upečatljivu ljetnu kombinaciju.

 

* * *
Naslovna fotografija:  @fakerstrom

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno