Catrice ima novu kolekciju s proizvodima za svakodnevni look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Catrice ima novu kolekciju s proizvodima za svakodnevni look

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
17.4.2023.

Sigurni smo da ćete voljeti Beautiful.You kolekciju ispunjenu komadima za svakodnevnu upotrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova priča nije o idealima, već o personalnom izražavanju u svoj svojoj ljepoti punoj radosti i zabave. Nova CATRICE Limitirana kolekcija će vam pomoći u tome. 
 

Koji proizvodi se nalaze u limitiranoj CATRICE kolekciji? 

U Beautiful.You kolekciji su svi artikli koji vam trebaju: paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.

 

Beautiful.You paleta sjenila za oči


Beautiful.You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.

 

 Beautiful.You Cream-To-Powder rumenilo


Budite lijepi na svoj način: Cream-To-Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream-To-Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

 

 Beautiful.You plumping sjajilo za usne


Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must-have za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.Beautiful.You kopča za kosu

 
Svaki dan je dobar dan za kosu – CATRICE Beautiful.You kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu. Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure - bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

 

* * *
Naslovna fotografija: @catrice.cosmetics 

Povezani članci

Najpopularniji članci