Latte Makeup je novi trend koji je super jednostavan i odličan je za ljeto - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Latte Makeup je novi trend koji je super jednostavan i odličan je za ljeto

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAKEUP
16.7.2023.

Radi se o makeup tehnici koja je bazirana na neutralnim tonovima, tačnije Latte Makeup teži da postigne clean, ženstven look koji naglašava sve vaše osobine, a da pritom da ne bude pretežak na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U konačnici se dobije topli ton, karamelast smokey eye, brončan izgled koji divno uokviruje lice u kombinaciji sa blistavim tenom i nude usnama.

 Latte Makeup se fokusira na smeđe sjene žutih tonova i bronzanu podlogu, a možete ga dopuniti breskvastim rumenilom. To znači da smeđe koje odaberete treba da budu sa žutim podtonom, a nikako crvenim.

Ono što nam nesumnjivo skreće pažnju na ovaj novi trend koji je postao super viralan je da je pogodan za sve uzraste, stilove i prilike. Osim toga, ove nijanse se mogu pohvaliti bezvremenošću bez presedana koja je prikladna za svako doba dana, što ih čini asom u rukavu.

 Zbog svoje svestranosti, elegancije i pružanja prirodnog izgleda u koji se svi zaljube, ovo su koraci koje morate slijediti da biste postigli ovaj makeup stil. Na našu sreću, vizažistica Tanielle Jai provela je svoje pratioce kroz tačno 'korak po korak' kako da kreiraju ovaj look.

 

@a.j_artistry Latte makeup trend tutorial 🤎 who likes latte? ICED latte is my fave! Ib @Rachel Rigler #makeup#fypシ#lattemakeup#bronzedmakeup#trends♬ original sound - Amy***
Naslovna fotografija: @taniellejaimua

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno