Laneni artikli u koje ćete se instant zaljubiti, a dostupni su u bh. trgovinama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Laneni artikli u koje ćete se instant zaljubiti, a dostupni su u bh. trgovinama

Tekst:

Ana Rotim

HIGH STREET
26.4.2022.

S dolaskom ljepšeg vremena sve više biramo komade odjeće lagane i mekane tkanine, široke siluete u kojima će nam biti ugodno i na visokim temperaturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Laneni artikli unose dozu romantike i ženstvenosti u naš look, a osim toga krasi epitet iznimne udobnosti. U aktualnim kolekcijama omiljenih brendova pronašli smo brojne artikle s kojima ćete uz minimalno truda postići prekrasan look za tople dane. Lagane artikle od lana možete uvrstiti u kombinacije za poslovni look, a također i kada želite besprijekorno izgledati na plaži.  

 


 

U skladu sa sezonom high street brendovi kreirali su odjevne predmete s lanenim tkaninama u koji se nemoguće ne zaljubiti. Tako smo u ponudi Massimo Duttija pronašli simpatične artikle od haljina nježnih svijetlih nijansi, udobnih hlača , romantičnih haljina, pa sve do košulja u jarkim tonovima. Zara je u aktualnoj kolekciji ponudila sofisticirane blejzere kako u nježnim tako u trendy bojama, predimenzionalne košulje i simpatične haljine koje će osvježiti svaki look. U nastavku donosimo artikle iz aktualne kolekcije koje ćemo rado viđati kao dio outfita ove sezone.


Massimo Dutti 319 KM

Massimo Dutti 179 KM

Massimo Dutti 159 KM

Massimo Dutti 139 KM

Massimo Dutti 119 KM

Massimo Dutti 179 KM

Zara 49,95 KM

Zara 45,95 KM

Zara sako 85,95 KMbermude 45,95 KM

Zara blejzer 159 KMhlače 99,95KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 85,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @aliandreeamakeup

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno