Prvi kupaći kostimi u high street potpisu izgledaju odlično! Pronašli smo modele od 20 do 50KM.

HIGH STREET
30.4.2021.

Proljetni dani i sve češće razmišljanje o narednom godišnjem dobu koje nam je sve bliže, navode nas da pronađemo kupaće kostime od prethodnih sezona koji će nas sigurno potaknuti da svoju kolekciju osvježimo i nekim novim modelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svatko od nas ima svoj omiljeni kroj, boju ili dezen koji na najbolji način naglašavaju našu figuru a najvažnije od svega, daju nam osjećaj udobnosti i samopouzdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod odabira idelanog kupaćeg kostima vodimo se provjerenim vodičem koji podrazumijeva da se u njemu osjećamo udobno jer boravak na plaži, osim plivanja podrazumijeva i druge aktivnosti u kojima ne želimo da vas išta sputava.

Pored funkcionalne uloge omiljenog kupaćeg kostima želimo i da isti lijepo izgleda te da se u njemu osjećamo ženstveno i trendy, tako da sve nabrojano zahtijeva (što nam ne pada teško) kupovinu još jednog novog badića.  

Favorizirate li jednodijelne kupaće kostime ili dvodijelnekoje maštovito možete kombinirati u različitim bojama te u ljetnim danima na plaži nositi uz kratke hlače, japanke i lepršavu, lanenu košulju, izbor u aktualnoj high street ponudi je doista raznovrstan i može zadovljiti baš svaki ukus i stil.

I ove su godine popularni modeli sa velikim volanima, asimetrični kroj ali i kostimi otvorenih leđa i s tankim naramenicama. Izabrerite omiljeni animal, cvjetni ili prugasti print koji ćete lako prilagoditi ostatku outfita za plažu i modnim dodatcima od kojih se ne odvajate ni za vrijeme godišnjeg odmora.

GDJE KUPITI NAJLJEPŠE KUPAĆE KOSTIME?

Zara 49,95 KM

Zara 45,95 KM

Zara 45,95 KM

Zara 45,95 KM

Zara 45,95 KM

Bershka 25,95 KM

Bershka 19,95 KM

Pull&Bear 25,95 KM

Pull&Bear 19,95 KM

Pull&Bear 25,95 KM

Pull&Bear 19,95 KM

Pull&Bear 39,95 KM

New Yorker 26,95 KM

New Yorker 18,95 KM

***

Naslovna fotografija: @collagevintage 
Tekst: Ana Bošnjak 

HIGH STREET , 30.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@collagevintage

Podijeli:

Posljednje objavljeno