Ponesite boje jeseni dok kao vjenčana kuma kročite uz bok najbolje prijateljice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ponesite boje jeseni dok kao vjenčana kuma kročite uz bok najbolje prijateljice

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
14.9.2023.

Jesen je zaista posebna sezona koja nam donosi sjetne, zagasite nijanse svih boja. Tako su se na listi onih najtrendi našle burnt orange, senf žuta, crvena i naravno, mnoštvo nijansi zelene i smeđe koje čine naslovnu stranicu jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Želite li se uklopiti u temu jesenskog vjenčanja gdje vladaju upravo te boje, mi vam donosimo inspiraciju za odabir haljina u kakvima ćete dočarati važnost svoje uloge na taj veliki dan, a da pri tome ne zasjenite mladenku.

 Duge haljine uvijek su odličan izbor i mogu se prilagoditi svakom tipu vjenčanja koje možete zamisliti. Bilo da se radi o malom vjenčanju i dnevnom ručku ili cjelodnevnoj zabavi i plesu do jutarnjih sati, uz ovakav izbor ne morate brinuti o tome hoće li dress code biti ispunjen, ali ni o tome hoće li haljina biti dovoljno ugodna za zadatak koji vam je dodijeljen.  

 Birajte materijale koji će dočarati topli ugođaj sezone poput luksuznog satena, a nemojte bježati ni od haljina s dugim rukavima koje će dobro doći kada temperature padnu. Uz to uparite modne dodatke kao što su zlatni nakit i chic potpetice koji će zaokružiti čitav look. Ukoliko ste za nešto odvažniji statement look, tu je uvijek šešir s kojim ne možete proći neopaženo.

 Dame koje se rado drže crne klasike, napominjemo da njena svečanost i elegancija uvijek prolaze kao idealan izbor za vjenčanja. Asimetričan kroj ili odvažni modni dodatci pridonijet će karakternosti i unijeti originalnost u vaš outfit. 

 Pogledajte još nekoliko inspirativnih lookova

 

* * *
Naslovna fotografija: @kinvitadas

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno