Vrijeme je da se u ormar doda najchic komad za hladne dane – krznena bunda! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vrijeme je da se u ormar doda najchic komad za hladne dane – krznena bunda!

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
10.11.2023.

Pravo ili umjetno krzno, kratka ili duga varijanta, klasična ili neobična boja... Možemo reći da svaka bunda donosi upečatljiv look i da sa svakim modelom možete izraziti svoju jedinstvenu stilsku priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S hladnijim danima dolazi i potreba da se obavijemo toplim komadima uz koje se osjećamo kao da smo toplinu doma i omiljene dekice ponijeli sa sobom u grad. Upravo tako cozy i topla (a istovremeno stylish i chic) je i bunda - komad koji je nezaobilazan u ormaru svake istinske modne zaljubljenice.

 Nas su oduševili modeli koji su se našli u high street ponudi, među kojima svaka od vas može pronaći svoj novi omiljeni statement komad. Želite li izraziti svoju zaigranu osobnost, tu su kratki i ekstra voluminozni modeli u odvažnim nijansama poput bordo crvene, sive i svijetlo ružičaste, s upadljivom teksturom koju tvori kratka dlaka umjetnog krzna. Efektno i jedinstveno!

Želite li radije „smirenije“ bunde, izdvojili smo i nekoliko klasičnih modela u bezvremenskoj crnoj, nude ili krem bijeloj nijansi, s dužinama koje variraju od kratke jakne u visini struka, do kaputa.

 Bilo da želite dašak glamura i profinjene estetike Hollywoodske dive ili glam rock vibe, od modela koje izdvajamo sigurno ćete naći vašeg idealnog zimskog suputnika.


Ovo je naših 10 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @evabenss

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno