5 kreativnih ideja za proslavu rođendana koje će dodatno uljepšati vaš posebni dan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 kreativnih ideja za proslavu rođendana koje će dodatno uljepšati vaš posebni dan

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
28.7.2021.

Neki od nama najveselijih dana u godini svakako su proslave rođendana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da slavimo svoj veliki dan ili smo na proslavi nama najdražih ljudi uvijek volimo organizirati lijepo druženje i osigurati ugodnu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato smo pregledavajući fotografije pronašli nekoliko zanimljvih, simpatičnih i kreativnih ideja koje i vi možete dodati u svoje planiranje zabave za rođendan.

U nastavku smo pobrojali nekoliko fotografija koje će vam poslužiti za inspiraciju tijekom organizacije proslave rođendana. I jedno je sigurno, svatko će među prijedlozima pronaći stil zabave kakav mu najviše odgovara. Prelistajte dalje i otkrijte više.

PHOTO WALL SA BALONIMA

Za sve ljubitelje instagramičnih kutaka i proslava koje, osim što su zabavne, i izgledaju estetski zanimljivo, photo wall je najbolji odabir. Zanimljivi apstaktni oblici sa balonima samo su jedan od popularnih odabira.

PIKNIK DRUŽENJE

Za malo opušteniju i ležerniju vrstu proslave rezerviramo i piknik koji može biti šarmantan način kako proslaviti rođendan tijekom (pro)ljetnih mjeseci. Druženje na svježem zraku, u odličnom društvu prijatelja, hrane i najdražih pića savršen je rođendanski scenarij.

SVIJEĆE I OUTDOOR PARTY

Party na otvorenom zraku uz prijatelje, obitelj uz tortu i hranu koju volite lijepo će upotpuniti svijeće. Pomoći će vam u kreiranju posebnog ambijenta i cijeli event učiniti toplim i romantičnim.

PRSKALICE, LAMPICE I ŠLJOKICE U STANU

Ako je vaš rođendan rezerviran za stan, kuću ili vikendicu, uz par pomno smještenih šljokičastih i svjetlećih ukrasa imate odlično dekoriranu rođendansku zabavu.

Foto: @tezza

VEČERA UZ KONFETE

Kada rođendansku proslavu zapravo želite pretvoriti u rođendansku večeru doma sa svojim najdražim ljudima, samo par konfeta i zanimljivih šeširića mogu vam pomoći kreirati party artmosferu za stolom.

Foto: @mikutas

***

Naslovna fotografija: @lillehoang
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno