2023. je godina kratkih frizura, a ove dame će vas inspirirati za odvažnu promjenu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

2023. je godina kratkih frizura, a ove dame će vas inspirirati za odvažnu promjenu

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
11.3.2023.

Kratke frizure ponovo su in, ili pak bismo mogli reći da posljednjih desetak godina nikad nisu ni napustile trendovski svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako popularnost određenih frizura varira od sezone, one koje opisujemo kao klasične vrlo rado viđamo tijekom cijele godine. Naime, početak 2023. godine unio je male promjene u stilu brojnih poznatih dama koje su se odvažile za nešto drugačije frizure, a koje će poslužiti kao mala doza osvježenja svakodnevnim izdanjima.

Nakon što je na prvoj večeri popularnog festivala San Remo odvažna i šarmantna Chiara Ferragni, koja se našla u ulozi voditeljice, gledatelje oduševila bob frizurom sve više dama se odlučuje za isti korak. Trend kratkih frizura osvojio je i brojne slavne djevojke poput Hailey Bieber i Zendaye, što je inspiriralo beauty scenu da bob i lob proglasi najtraženijim frizurama u 2023. godini.

 Ako pak želite nešto odvažniju frizuru, inspirirajte se izdanjem koje vrlo dobro nosi simpatična glumica Jenna Ortega. Naime, ona se odlučila za look inspiriran sedamdesetim, odnosno shag s modernim twistom. 

Baš kao i kada je riječ o bob i lob frizurama, naglasak se stavlja na postizanje dodatnog volumena. Upravo zato ove frizure dame često obogaćuju raskošnim valovima koji će unijeti trendy notu izdanju. Stoga, ako ste poželjeli ove godine odvažiti se i kreirati frizuru s modernim prizvukom, savjetujte se s frizerom o ovim frizurama koje naglasak stavljaju na vaše crte lica.

 

* * *
Naslovna fotografija: @chiaraferragni

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno