Bonjour.preporuka: 10 košulja u boji idealnih za poslovna izdanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.preporuka: 10 košulja u boji idealnih za poslovna izdanja

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
8.5.2023.

Košulja se u ženskim ormarima pojavila još u 18. stoljeću, a od tada je doživjela razne transformacije kako u materijalima, formi, ali i bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako je prva verzija današnje košulje bila u bijeloj boji i danas joj popularnost ne opada. No, s razvojem tehnologije i tehnika u dizajniranja, na svu sreću nismo ograničeni samo na bijelu boju. Stoga posebno u proljetnom i ljetnom periodu posegnemo za košuljom u boji i za poslovna izdanja

 

 


Kombinaciji daju osvježenje nakon duge zime, a zabavne boje i printovi dižu raspoloženje pri jednom pogledu u ogledalo. Odlučili smo vas potaknuti da se i vi odvažite u svom stilskom izražavanju u kancelariji i dodate neku od 10 modela košulja u boji koje smo birali za vas. Sigurni smo da ćete se u kombinaciji s nekom od ovih košulja instant osjećati bolje. 

Pri stiliziranju košulja u boji predlažemo da vam ostatkom kombinacije vladaju mirni, neutralni tonovi kako bi košulja bili glavna zvijezda outfita. Naravno, ako želite nešto vedriji look, s košulje s printom odaberite jednu boju koja će se podudarati s ostatkom vašeg outfita. Košulja iz ZARE u kombinaciji dvije boje će odlično izgledati uz odijelo nude nijanse, no, ako odaberete ono u roza boji (kompatibilno s bojom cvjetova na košulji) kreirat ćete profesionalan ali i zabavan look. 

 

ZARA 49,95 KM

 

Košulje u boji dostupne u BiH 

ZARA 39,95 KM

ZARA 29,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 55,95 KM

ZARA 59,95 KM

Stradivarius 39,95 KM

Stradivarius 35,95 KM

MANGO 89,95 KM

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandralapp 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno