10 ideja za kombinovanje džempera i košulje kroz outfite - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 ideja za kombinovanje džempera i košulje kroz outfite

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
5.3.2023.

Ukoliko se nalazite u onom dijelu BiH koji je još uvijek uvijen u bijeli ogrtač, držimo fige da dolaze dani okupani suncem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Proljeće za mnoge predstavlja novi početak, više nego 1. mjesec u godini. Priroda se budi, a mi polako, ali sigurno izlazimo iz zimskog sna. Kako se kalendarski proljeće približava sve više žudimo za laganijim kombinacijama, posebno onim koje ne uključuju debele kapute. 

No, svjesni smo da će nam još neko vrijeme trebati toplije kombinacije koje ćemo nositi uz laganije kapute i jakne. Kako bolje doći do tog rezultata nego uz košulju u kombinaciji s pletivom? Idealan outfit kako za posao tako i za nešto opuštenija modna izdanja. 

 


 

Odlučili smo otići, gdje drugo, no, na Instagram te posjetiti omiljene profile modnih insajderica u potrazi za zanimljivim stilskim izdanjima. Naravno, s fokusom na ona koja uključuju džemper i košulju. 

 


 

Dok je naš fokus bježao na outfite s bijelom košuljom, blogerica Vicky Rader nam je zadala stilsku zadaću s košuljama s printom. Ona je kreirala profinjenu kombinaciju s komadima koji bojom komplimentiraju smeđoj košulji sa zanimljivim uzorkom.

 


 

Druge zaljubljenice u modu i stil su nam pružile inspiraciju za kreiranje outfita s bijelom košuljom s džemperima u veselim bojama, kao i popularnim crno – bijelim džemperima. Jeste li spremni za proljetna izdanja? 


 Dodatna inspiracija 


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno