Kako stilizirati kosu u rep? Imamo 10 prijedloga koje ćete rado nositi kroz cijeli dan! - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Kako stilizirati kosu u rep? Imamo 10 prijedloga koje ćete rado nositi kroz cijeli dan!

Tekst:

KOSA
1.1.2022.

Za rep bismo na prvu rekli da je jednostavna i praktična frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nećemo puno pogriješiti, jer stiliziranje kose u rep, najčešća je frizura koje ne zahtijeva mnogo vremena i truda. No uz malo mašte, rep se pretvara u pravu malu umjetnost na kosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da nikada ne izlazi iz mode, rep su zavoljele žene svih generacija jer je uz bezbroj varijacija na temu nosiv u svim prilikama. Upravo ova lagana frizura otkriva crte lica i ostavlja svježim naš izgled.

I kada imate bad hair day, rep će znati kako izvući ono najbolje iz vaše kose. Uobičajenom načinu vezanja dodajte ukosnice ili obične kopčice sa detaljem ili jednostavno rep omotajte kosom na mjestu gdje se veže gumica.

Foto: @hair_style_trends

Foto: @kirstyannehair

Foto: @kirstyannehair

Ovoj frizuri udahnite svježinu blagim kovrdžama ili opuštenim pramenom na stranu koji padaju niz lice. Tako ćete dobiti ženstveniji look i u trenu imati frizuru za cijeli dan. Pronađite maštovite satenske trake ili scrunchie gumice, a svečaniju hairstyle priču obogatite dodacima s bijelim biserima, perlama u boji ili jednostavno rep omotajte omiljenom satenskom trakom. Ukoliko baš i nemate mnogo vremena za stiliziranje kose, ova vrsta frizure vas nikada neće iznevjeriti.

 

Foto: @perfect_fashion_styling

Foto: @kirstyannehair

Foto: @kirstyannehair

***

Naslovna fotografija: @kirstyannehair
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno