Ova vila nudi jedan od najljepših pogleda na Pelješcu, a mjesto je i vrhunske gastro ponude - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Ova vila nudi jedan od najljepših pogleda na Pelješcu, a mjesto je i vrhunske gastro ponude

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
24.7.2022.

Uz prekrasne plaže, kristalno čisto more i bogatu gastronomsku ponudu lokalnih delicija Pelješac se već duže vrijeme nalazi na listi najatraktivnijih mjesta za odmor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Putujući cestom u Orebiću teško je da ne možete primijetiti čarobnu vilu Korta Katarina koja izgleda poput nekih od najljepših građevina na Mediteranu. Sama arhitektura daje jasnu činjenicu da se radi o veoma posebnom mjestu, a živopisni krajolik i raskošni cvjetni aranžmani bude u nama želju da se što duže zadržimo na ovom mjestu. Okružena prostranim vinogradima s bogatim grozdovima koji se pretvaraju u autentične arome lokalnog vina Korta Katarina hedonističko je mjesto ljubitelje istinskog užitka. Naime, uz osam soba, moderni bazen i prekrasnu terasu ova destinacija nudi posebno gastronomsko putovanje najljepšim okusima tradicionalnih jela obogaćenim modernom notom.

 Uz ponudu vrhunskih vina iz vlastitih vinograda ovo je lokacija za potpuno drugu dimenziju gastro putovanja. Na službenog stranici vile Korta Katarina prema vašim željama možete odabrati gastro iskustvo, za koje smo sigurni da ćete pamtiti cijelog života. Više informacija možete saznati klikom ovdje.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @smallworldtravel 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno