Kombinezoni koje nose modne insajderice na Instagramu ćemo rado dodati u svoj ljetni ormar - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Kombinezoni koje nose modne insajderice na Instagramu ćemo rado dodati u svoj ljetni ormar

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
23.5.2022.

Ukoliko tražite komad koji u kojem ćete dobiti veću udobnost nego u haljini, a s kojim ćete kreirati chic i ležerne ljetne kombinacije, onda je za vas kombinezon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da se radi o proljetnim ili ljetnim kombinacijama, poslovnim ili opuštenijim okruženjima, te da li volite profinjeniji izgled ili ste više casual tip osobe, ovo je idealan komad za svakoga. Baš poput haljine u jednom komadu imate cijelu kombinaciju, što ga instant čini primamljivijim komadom. 
 

Uz prave komade lako ga možete prilagoditi svom stilu. Za romantični ljetni look dodajte slamnati šešir, svilenkastu maramu i sandale od jute. Ležerniji izgled ćete dobiti uz tenisice i šiltericu, a za poslovne priliku dodajte salonke i blejzer. Da je ovo savršen komad govori i činjenica da ga možete nositi i u večernje izlaske, sandale na petu i elegantniji komadi nakita će ga učini vašim udobnim partnerom u noćnim izlascima. 
 

Za dozu inspiracije smo zavirile na profile modnih insajderica te smo kombinezone s njihovih outfita uspjeli pronaći u omiljenom nam high street dućanu – Zari. Odlučili smo se za 6 različitih modela od kojih će barem 1 biti i pravi odabir za vas. U nastavku pogledajte koji su to naši favoriti. 

 

ZARA 85,95 KM

 

 

ZARA 49,95 KM

 

ZARA 49,95 KM

 

ZARA 85,95 KM

 

ZARA 85,95 KM

ZARA 85,95 KM

* * * 
Naslovna fotografija: @zozoewitherspoon

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno