Kombinacije poznatih dama od ove sedmice kao modni šalabahter za 12.mjesec - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kombinacije poznatih dama od ove sedmice kao modni šalabahter za 12.mjesec

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
3.12.2022.

Street style izdanja poznatih dama najčešće kriju mnoštvo trikova i nude odličnu inspiraciju za kreiranje stilskih, ali casual kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada govorimo o stilskim izdanjima poznatih dama, posebno u posljednjih nekoliko godina, njihove svakodnevne kombinacije se čine pristupačnijim. Nerijetko nose komade high street brendova, ili kombinacije koje i mi možemo rekreirati u nama dostupnih dućanima. Stoga ne čudi da su upravo ovakve kombinacije one koje ukradu najviše pažnje. 

Ovosedmična izdana poznatih izgledaju opuštenije no ikad. Čini se da hladniji period godine i kod njih podrazumijeva udobne, tople i robusne komade. Još jedan od trendova koji se ističe su komadi od kože ili potpune kožne kombinacije. Glumica Carey Mulligan je na svoj način utjelovila ovaj trend i pokazala kako se s kožnim komadima može kreirati chic i opušten outfit. Lice s naslovnice ovosedmičnog izvještaja je Angelina Jolie, koja nas nikada ne ostavi ravnodušnim svojim izgledom. I ovaj put je ostala dosljedna svojim profinjenim, elegantnim i jednostavnim kombinacijama te je kreirala savršen zimski outfit za večeru u restoranu. 

 

Kombinacije poznatih dama 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @justjared 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno