S ovim artiklima iz high street dućana kreirat ćete look s dozom luksuza - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

S ovim artiklima iz high street dućana kreirat ćete look s dozom luksuza

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
6.1.2023.

Popularno mišljenje koje vlada u svijetu mode jeste da vam za profinjenu i elegantnu kombinaciju trebaju komadi luksuznih brendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi u uredništvu volimo pobijati takve mitove činjenicama, a najbolje činjenice su i slikoviti primjeri. U modi, kao i u svemu u životu je bitan balans kao i istrenirano oko za detalje. Balans u odijevanju je skladno kombinovanje komada. To se može odnositi na sparivanje materijala, boja, silueta, a u ovom slučaju u usklađivanju komada različitih cjenovnih kategorija. 

No, ako želite svojim postojećim kombinacijama dodati komade iz dućana dostupnih u BiH, koje će vašem izgledu dati dozu luksuza mi smo tu da vam uskočimo u pomoć. Zavirit ćemo u high street dućane i pronaći kako odjevne komade tako i modne dodatke s kojim ćete za prihvatljive cijene dobiti komade koje opisuje elegancija, stil, profinjenost i sofisticiranost. Upravo takvi komadi vas očekuju u nastavku ove priče. Umjesto skupocijene svile birali smo komade od viskoze koja ima sličan završni izgled, komade od reflektujućih materijala, detalje u zlatnoj i srebrnoj boji, a svi ovi komadi usklađeni sa svakodnevnim odjevnim predmetima će pružiti elegantan finalni izgled. 

 

10 komada koje će dati dašak luksuza vašim kombinacijama
 

ZARA 39,95 KM

ZARA 139,00 KM

ZARA 159,00 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 259,00 KM

MANGO 29,95 KM

MANGO 29,00 KM

MANGO 29,95 KM 

* * * 
Naslovna fotografija: @hannahstraffordtaylor 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno