Od klasičnih kombinacija do savršene kose – evo zašto je Ayda naša poslovna stilska inspiracija - Bonjour.ba - bh.lifest...

Od klasičnih kombinacija do savršene kose – evo zašto je Ayda naša poslovna stilska inspiracija

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
12.11.2022.

Istražujući univerzume Instagrama u potrazi za stilskom inspiracijom, profil Ayde Hadi se istaknuo po jednostavnosti i profinjenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ayda je na Instagramu još od 2016. godine gdje nesebično dijeli svoje kombinacije, beauty trikove, a zaštitni znak joj je prekrasna, volumenizirana kosa. Čini se kako Ayda nema 'bad hair day'. No, mi ćemo se ovaj put ipak fokusirati na njene kombinacije. Na prvi pogled izgledaju jednostavno, s minimalnim udjelom boja. No, upravo tu leži snaga njenog talenta za stiliziranje profinjenih kombinacija.

Paleta boja u njenim kombinacijama se zasniva na zemljanim tonovima i klasičnim komadima u crnoj boji s ponekim detaljem u crvenoj, narančastoj ili pink nijansi. Iako skromna paleta, njene kombinacije se ne čine monotonim. Posebno su inspirativne za dame koje traže zanimljive, ali profinjene poslovne kombinacije. Stoga smo izdvojili njenih 10 kombinacija koje ćete voljeti. Ona nosi suknjice, kapute, duboke čizme, a nisu joj strane ni kombinacije s tenisicama koje ponovo odaju crte njenog ličnog stila.


 

10 kombinacija Ayde Hadi 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @aydahadi
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno